رستوران در کرج البرز

مطلوبیت خوراک ارائه شده، چیدمان مناسب و پاکی و تمیزی و… می‌تواند در کیفیت رستوران و شهرت آن نقش به سزایی داشته باشد. گاه ممکن است که غذاخوری‌ها، بخشی از یک واحد بازرگانی و جهانگردی بزرگ‌تر باشند، مانند هایپر و فروشگاه های بزرگ یا فودکورت ها
غذاخوری بیرون از خانه از دیدگاه 84% مشتریان، بهای خوراک‌ها و کیفیت خدمات ارائه شده، اغلب به دو دسته بخش می‌شوند، دستهٔ نخست، غذاخوری‌های بی‌تکلف و ارزان‌قیمت‌اند که بیشتر مشتریانشان از باشندگان همان محل هستند یا در همان محدوده کار می‌کنند. در این‌گونه غذاخوری‌ها، میهمانان مقید به رعایت آداب و رسوم ویژه‌ای نیستند مثل غذاخوری های قدیم خودمون در محل هایی مثل بازار و بیشتر با لباس‌های معمولی و غیررسمی در غذاخوری حاضر می‌شوند. دستهٔ دوم غذاخوری‌های گران‌قیمت هستند.
در این‌گونه غذاخوری‌ها، بهای خوراک‌ها و خدمات بالاست و بسته به عرف و فرهنگ جوامع گوناگون، میهمانان با پوشاک رسمی یا نیمه‌رسمی حضور می‌یابند.
رستوران در کرج البرز
ارایهٔ غذا در رستوران با همکاری همهٔ کارمندان رستوران انجام می‌شود. چینش ادویه جات در رستوران، مهندسی و ارایهٔ منو و دریافت سفارش از میهمانان و ارایهٔ غذا به ایشان، تحویل صورتحساب دریافت وجه و در پایان مرتب‌ساختن و پیراستن میز از وظایف باسبوی هاست، پخت غذا نیز از وظایف سرآشپز و آشپزها به‌شمار می‌آید.
بهترین رستوران در کرج رستوران شاندیز با ارائه کیفیت بالای غذا در خدمت مشتریان عزیز می باشد.

شروع پیدایش رستوران

رستوران‌ها جزو اصولی‌ترین نهادها برای هر کشور و فرهنگی در جهان هستند. شروع پیدایش رستوران، به شکل امروز و به عنوان محلی که در آن مردم به خوردن و نوشیدن و معاشرت می‌پردازند، به انقلاب فرانسه برمی‌گردد. اما حتی قبل از آنکه ماری آنتوانت و لویی شانزدهم به گیوتین سپرده شوند هم، رستوران‌ها داستان خود را داشتند.

عناصر مهم در طراحی رستوران

کانسپت و طراحی سبک رستوران تعیین کننده نوع دکوراسیون انتخابی شما است. دکوراسیون شیک، تم کلی رستوران شما را بهبود داده و به فراهم کردن فضایی دلچسب کمک می‌کند. یک تم رنگی خوب نشان‌دهنده طراحی داخلی لوکس بوده و لازم است با سبک انتخاب شده، هماهنگی داشته باشد.
معمولا رستوران‌های خانوادگی با رنگ‌های ملایم و رستوران‌هایی که جامعه هدفشان جوانان است، از رنگ‌های شاد و جیغ استفاده می‌کنند. برای مثال، اگر سبک تاریخی را برای رستوران خود انتخاب می‌کنید، لازم است از نقاشی‌های تاریخی، صنایع دستی مرتبط و مبلمان قدیمی استفاده کنید. خلاق باشید و از عناصر متمایز منطقه خود در دکوراسیون داخلی رستوران بهره ببرید.

طراحی منو رستوران

طراحی منو یکی از اصلی‌ترین عناصر طراحی یک رستوران محسوب می‌شود. طراحی منو شامل انتخاب آیتم‌ها، نحوه نوشتن منو و طراحی بصری آن می‌شود. غذایی که در رستوران سرو می‌کنید باید با سبک طراحی رستوران شما هماهنگ باشد. همچنین سبک و لحن توضیح اجزای غذا و وصف مزه آنها به شخصیت برند شما بستگی دارد. در آخر نیز رنگ‌ها، نوع فونت و نحوه طراحی گرافیکی منو نیز با حال و هوای رستوران مرتبط است.

نحوه سرویس‌دهی

شاید در نگاه اول نحوه سرویس‌دهی با طراحی سبک رستوران ارتباطی نداشته باشد. اما این تفکر کاملا اشتباه بوده و نوع خدماتی که در رستوران شما ارائه می‌شود مستقیما با طرح کلی آن در ارتباط است. نحوه سرویس‌دهی رستوران بر تجربه مشتری تاثیر مستقیم و بسیار زیادی دارد.