گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1402/03/22 - 17:32
كد :116

کوفته برنجی با سس

کوفته برنجی یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی می باشد که در این مقاله قصد داریم به شما طرز تهیه این غذایی لذیذ ایرانی آموزش بدهیم با ما همراه باشید.

کوفته برنجی با سس، یکی از اصیل و لذیذ ترین غذاهای ایرانی می باشد این غذا یکی از غذاهای سنتی در آذربایجان و بعضی از شهر های شمالی کشور می باشد. این غذا را می توانید هم به عنوان غذای اصیل و هم به عنوان پیش غذا به همراه نون محلی تازه سرو کنید. 
این کوفته برنجی ها را می توانید طبق سلیقه و وعده مورد نظر در هر سایزی که دوست دارید پخت کنید اگر می خواهید این غذا را در وعده اصلی سرو کنید بهتر است در نظر بگیرید حجم بیشتری باشد تا در صورت میل کردن احساس سیری کنید. 
کوفته برنجی به دلیل استفاده از برنج و خوراکی های دیگر پرخاصیت غذایی با خواص بالا می باشد در مواد اولیه پخت این کوفته ها با توجه به سلیقه خود از سبزی های معطری مانند ریحان، مرزه، تره، ترخون و گشنیز و شوید و... برای عطر بیشتر غذا استفاده کنید. 
در ادامه می خواهیم چند نکته مهم در مورد پخت این غذایی لذیذ به شما عزیزان آموزش بدهیم:

کوفته برنجی با سس

بهترین کترینگ در کرج

مواد لازم برای پخت کوفته برنجی

  • گوشت چرخ شده
  • پیاز
  • تخم مرغ
  • برنج
  • لپه
  • سبزی معطر
  • نمک، فلفل و زردچوبه


مواد لازم برای پخت سس کوفته برنجی

  • پیاز 
  • رب
  • سیب زمینی
  • آب
  • نمک، فلفل و زردچوبه

طرز تهیه کوفته برنجی

در ابتدا باید لپه ها را به مدت یک روز کامل خیس کنید و بعد آن ها با مقداری نمک بپزید دقت کنید پخت زیاد لپه سبب وا رفتن کوفته می شود پس فقط در حد چند دقیقه آن ها را بجوشانید.
در مرحله بعد لپه ها توسط غذا ساز یا گوشت کوب کمی له کنید.
برنج را نیز با به صورت نیم پز در غذا ساز ریخته و و آن را نیم نرم کنید.

در مرحله بعدی

پیاز ها را رنده کرده به صورت کامل آب پیاز را تخلیه کنید سپس گوشت و لپه را برنج و سبزی معطر تازه و تخم مرغ را به آن اضافه کنید. مهم ترین بخش این مرحله ورز دادن صحیح و طولانی این متریال با یک دیگر می باشد بعد از نیم ساعت ورز دادن این مواد به یک دیگر این مواد به انسجامی قابل قبول می رسند در بخش بعدی باید با دست های مرطوب شروع به گرد کردن کوفته کنید آن ها را بدون این که به هم برخورد داشته باشند در ظرف مورد نظر کنار یک دیگر قرار دهید و به مدت یک ساعت درون یخچال بگذارید تا مواد به حالت ایده آلی برای پخت برسد.

کوفته برنجی با سس

طرز تهیه سس کوفته برنجی 

داخل قابلمه پیاز ها را نگینی یا رنده کنید تفت دهید تا زمانی که پیاز ها طلایی شوند در مرحله بعد می توانید رب گوجه فرنگی را به اضافه کرده و تفت دهید تا رب سرخ شده رنگی زیبا به خود بگیرد سپس می توانید به آن نمک، فلفل و زرد چوبه را به آن اضافه کنید در مرحله آخر با اضافه کردن آب تا زمانی که آب به جوش بیاید منتظر می مانیم.

مرحله آخر

بعد از به جوش آمدن سپس حالا نوبت به اضافه کردن کوفته ها به داخل سس می رسد بعد از اضافه کردن کوفته ها توجه داشته باشید در قابلمه را قرار ندهید زیرا این کار باعث وا رفتن کوفته برنجی ها می شود. 
آب سس باید به گونه ای باشد که تا روی کوفته ها قرار گیرد پس از یک ساعت از پخت درب آن را نیمه باز قرار دهید و سیب زمینی ها را به صورت نگینی خورد کرده و به آن اضافه نمایید. بعد از این مرحله باید منتظر غلیظ شدن سس و طعم دار شدن کوفته ها توسط سس باشیم.
در انتها با توجه به غلیظ شدن سس کوفته ها غذا را از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر به همراه زرشک و گردو به دلخواه تزئین و سرو کنید، نوش جان.