گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1402/03/29 - 17:24
كد :117

جوجه چینی با سس تاتار

در این مقاله قصد داریم به شما طرز تهیه جوجه چینی لذیذ به همراه سس تاتار آموزش دهیم با ما هراه باشید.

جوجه چینی با سس تاتار، جوجه چینی یکی از غذاهای لذیذ بین المللی می باشد که با دستورهای بسیار متنوی تهیه می شود. این غذای خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است یک غذای چینی است که به دلیل طعم جادویی در سراسر جهان دارای محبوبیت است. در این مقاله قصد داریم به شما طرز تهیه این غذای لذیذ را آموزش دهیم با ما همراه باشید:

جوجه چینی با سس تاتار

منو کترینگ شاندیز

مواد لازم برای تهیه جوجه چینی

  • سینه مرغ
  • پیاز
  • آبلیمو
  • سیر
  • نمک و فلفل
  • ماءالشعیر تلخ
  • تخم مرغ 
  • شیر 
  • نمک مقدار لازم
  • خمیر مایه فوری
  • بیکینگ پودر 
  • آرد مقدار لازم


مواد لازم برای سس تاتار

  • زرده تخم مرغ پخته 
  • خیار شور ریز خرد شده 
  • پیاز ریز خرد شده 
  • سس مایونز 
  • فلفل به میزان لازم
  • سس تند گوجه فرنگی

طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار

ابتدا مرغ ها را شسته و قسمت فیله آنها را جدا می کنیم سپس به صورت طولی آن ها را به دو قسمت برش می دهیم. یعنی هر فیله به چهار قسمت مساوی تقسیم می شود.
فیله ها را با آبلیمو، نمک و یک پیاز متوسط حلقه حلقه شده و یک سیر خرد شده و مقداری زعفران آغشته می کنیم حدود دو ساعت زمان می دهیم تا مزه دار شود.
برای تهیه خمیر شیر را روی حرارت کمی قرار می دهیم تا ولرم بشود و بعد آن را با خمیر مایه مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.
زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده و خیلی خوب با همزن سفیده ها را هم می زنیم تا کاملا کف کند. سپس زرده تخم مرغ و ماءالشعیر راهم به مواد اضافه کرده و دوباره مواد را مخلوط می کنیم به همین صورت مخلوط شیر و خمیر مایه را که از قبل تهیه کرده ایم به مواد اضافه می کنیم.
در مرحله بعدی ارد و بکینگ پودر راهم به آهستگی اضافه می کنیم تا غلیظ شود، به صورتی که وقتی مرغ ها را آغشته می کنیم بر روی سطح مرغ قرار گرفته و سرریز نشود.
در مرحله آخر نیز نمک و مقدار کمی زعفران را هم به مواد اضافه می کنیم و خمیر به مدت یک ساعت کنار می گذاریم تا استراحت کند.
در یک ظرف کوچک با دیواره های بلند مقداری روغن می ریزیم مقداری که جوجه ها در روغن شناور باشند. روغن را باحرارت بالا گرم می کنیم و بعد فیله های آغشته شده به خمیر بنیه را درون آن می اندازیم. سپس حرارت را کم کرده تا جوجه چینی ها خوب پخته و سرخ شوند. 
بهتر است زمانی که فیله های آغشته به خمیر را می خواهیم درون روغن بیندازیم کمی آن ها را تکان بدهیم تا خمیر اضافی آن جدا شود بعد از سرخ شدن جوجه ها آن ها را با در ظرفی چیده و با سس مخصوص تاتار سرو کنید.
شما عزیزان همچنین می توانید این غذای لذیذ را از طریق کترینگ شاندیز کرج سفارش دهید و میل کنید.

طرز تهیه سس تاتار

برای تهیه سس تتار زرده تخم مرغ آبپز شده را رنده می کنیم و به همراه خیار شور ریز خرد شده که کاملا آب نمک آن گرفته شده است با پیاز ریز شده و سس مایونز و مقدار کمی فلفل به مواد اضافه می کنیم سس تار تار ما برای روی جوجه چینی آماده است.
 همچنین می توانید نصف دیگر سس را با سس گوجه فرنگی مخلوط کرده تا دورنگ سس داشته باشیم، جوجه چینی و سس تاتار شما آماده است نوش جان.