گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1397/08/21 - 16:32
كد :19

طرز تهیه مرغ شکم پر

مرغ شکم پر از غذاهای محلی استان کهکیلویه و بویر احمد است. این غذا انواع مختلفی دارد و در شهرهای شمالی نیز به گونه ای دیگر تهیه می شود. این غذا معمولا در مناسبت های خاص و مراسم های مهم تهیه می شود . مرغ شکم پر را در قدیم در داخل قابلمه و روی گاز و یا در کوره تهیه می کرده اند اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی می توان این خوراک خوشمزه را در فر و ماکروفر نیز تهیه کرد که البته بسیار راحت تر است. مرغ شکم پر به این معناست که مرغ کامل بوده و تکه تکه نمی شود فقط محتویات داخل شکم مرغ را خالی کرده و موادی به

مواد لازم مرغ شکم پر

مرغ کامل متوسط : 1 عدد
کشمش : 2 قاشق غذاخوری
زرشک : 2 قاشق غذاخوری
پیاز : 1 عدد
مغز گردو : 1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
رب انار : 4 قاشق غذاخوری
روغن : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم

مراحل پخت مرغ شکم پر

ابتدا مرغ را حدود یک ساعت داخل آب نمک بخوابانید.
سپس مقدار پیاز خلالی شده،فلفل دلمه ای ، نمک، آبلیموو زعفران را با هم مخلوط کرده و مجدد مرغ را در آن می خوابانیم تا هم بوی ظخم مرغ گرفته شود و هم مرغ طعم دار گردد.
پس از مراحل بالا کشمش ، زرشک ، پیاز داغ ، مغز گردو و رب انار را باهم مخلوط کره و تفت می دهیم.
مخلوط آماده شده را در شکم مرغ ریخته و با نخ و سوزن کامل می دوزیم به شکی که چیزی از شکم مرغ بیرون نزند.
مرغ را در روغن تفت می دهیم تا کمی پوست آن تغییر رنگ دهد.
سپس مرغ را در آب و نمک و کمی رب گوجه و رب انار می پزیم تا کاملا مغز پخت شود.

 

 

رستوران شانديز عظيميه