تاريخ انتشار : 1397/09/06 - 14:33
كد :26
فيله باربيكيو با سس برنيز
در ابتدا فيله را پاك كرده و با روغن ادويه مخصوص گوشت مرينيت ميكنيم فيله را سيخ كرده و با چاقو چند چاك مي زنيم تا خوب مغز پخت شود. با سس برنيز، سيب زميني پوره، تنوري يا سرخ كرده سرو ميكنيم.
مواد لازم فيله باربيكيو :
2 برگ پونه کوهی
2 سیر میخک ، شکسته
1 / 2 فنجان (125ml) سرکه
2 روغن زیتون به مقدار دلخواه
فيله 300 گرم بدون چربی
طرز تهيه فيله باربيكيو :
در ابتدا فيله را پاك كرده و با روغن ادويه مخصوص گوشت مرينيت ميكنيم
فيله را سيخ كرده و با چاقو چند چاك مي زنيم تا خوب مغز پخت شود.
با سس برنيز، سيب زميني پوره، تنوري يا سرخ كرده سرو ميكنيم.